Proefdagen

Op deze data bieden we u de mogelijkheid om een selectie van onze wijnen te proeven, de wijnmakerij en wijngaard te bekijken en om wijnen te kopen, tenzij anders vermeld vinden de proeverijen plaats in Nietap, omdat we daar de wijnmakerij hebben en dat dan kunnen laten zien.

 

Voor groepen vanaf 6 personen kan op afspraak een proeverij & rondleiding afgesproken worden. De kosten zijn 12€ per persoon, er worden 3 wijnen  geproefd (proefhoeveelheden). Op een aantal data dit seizoen staat voor open inschrijving een datum gepland, het event gaat door als er minimaal 6 aanmeldingen zijn. 

Neem contact op!

info@opjoarum.nl 

Locatie: Oostinidie 24, 9312TE, Nietap 

Op 21 Oktober geven we een presentatie en proeverij voor de dorpsvereniging van Hidaard, op 29 Oktober staan we bij de Slotplaats op de streekproducten markt van Natuurmonumenten, op 5 November kunt u onze wijnen proeven op de proeverij van Henri bloem, op 9 November kunt u onze wijnen proeven tijdens een 3 gangen maaltijd in Wommels bij 't Reade Hynder en op 28 November zijn we te gast bij Studentenvereniging Dionysys in Leeuwaren. Tot slot voor dit jaar, bent u van harte welkom bij ons op 17 December!

Proefdagen

Op de volgende data bieden we u de mogelijkheid om een selectie van onze wijnen te proeven, de wijnmakerij en wijngaard te bekijken en om wijnen te kopen.

 Logeren bij de wijnboer in Nederland!

U kunt bij ons logeren, op de locatie van de wijnmakerij in Nietap verhuren we een appartement en 2 studio's, minimum 2 nachten, boekbaar onder meer via Natuurhuisje, meer informatie op www.logementdekaap.nl.

Logeren bij de wijnboer, gewoon in Nederland!