Proefdagen

Op deze data bieden we u de mogelijkheid om een selectie van onze wijnen te proeven, de wijnmakerij en wijngaard te bekijken en om wijnen te kopen, tenzij anders vermeld vinden de proeverijen plaats in Nietap, omdat we daar de wijnmakerij hebben en dat dan kunnen laten zien.

 

Voor groepen vanaf 6 personen kan op afspraak een proeverij & rondleiding afgesproken worden. De kosten zijn 12€ per persoon, er worden 3 wijnen  geproefd (proefhoeveelheden). Geplande events gaan door als er minimaal 6 aanmeldingen zijn. 

Voor 2024 worden proeverijen gepland in mei, juni, juli, augustus en september. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Neem contact op!

info@opjoarum.nl 

Locatie: Oostinidie 24, 9312TE, Nietap 

nederlandse wijn proeven in Nietap

Proefdagen

Op de volgende data bieden we u de mogelijkheid om een selectie van onze wijnen te proeven, de wijnmakerij en wijngaard te bekijken en om wijnen te kopen.

 


We gebruiken uw mailadres voor communicatie rond dit evenement en voor de kwartaalnieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich desgewenst afmelden.


Logeren bij de wijnboer in Nederland!

U kunt bij ons logeren, op de locatie van de wijnmakerij in Nietap verhuren we een appartement en 2 studio's, minimum 2 nachten, boekbaar onder meer via Natuurhuisje, meer informatie op www.logementdekaap.nl.

Logeren bij de wijnboer, gewoon in Nederland!